Nytt datum för stämman och allmän info

NYTT DATUM FÖR STÄMMA: 25 APRIL!
Styrelsen har varit tvungen att byta dag på stämman. Stämman kommer nu att hållas den 25 april i föreningslokalen kl. 18.30. Kallelse med mer information om stämman kommer att gå ut i början av april och läggas i samtliga boendes brevlådor.

Snöskottare
STORT TACK till våra fantastiska snöskottare som håller undan snön utanför våra ytterdörrar. Ni gör ett fantastiskt jobb som styrelsen vill ta tillfälle att tacka för!

Brandskydd i källargångar och trapphus
Styrelsen uppmanar samtliga boende att se över källargångarna så att dessa är tomma. Står det saker i gångarna, ställ då in dem snarast i era källarförråd. Det samma gäller i trapphusen, vänligen se över vagnar och pulkor samt andra saker som förvaras i trapphuset. Trapphuset är vår allas utrymningsväg och ska vara helt fri från saker.

Fixardag: 15 april 2018
Tillsammans tar vi hand om vår utemiljö och iordningställer inför sommaren. Vi brukar vara ett redigt gäng men tänk vad kul om vi kan bli ännu fler! Har du inte varit med tidigare, pass på skriv upp datumet i kalendern redan nu!

Allt gott!
– Styrelsen

Skrivet av