Gemensamma lokaler

Föreningen har flera gemensamma lokaler och utrymmen, bland annat för uthyrning till medlemmar och hyresgäster. Här finns information om dem.

Festlokalen

Bostadsrättsföreningen Borggården 99 erbjuder alla medlemmar och hyresgäster att hyra föreningslokalen på Ronnebyvägen 7 för fester och möten.

Lokalen rymmer upp till 30 personer och kostar 200 kronor per dygn att hyra.
Bokningar måste avbokas minst en vecka innan första bokningsdagen för att inte betalningsskyldighet ska inträda Läs mer>>

Klicka för större bild!Stora gästlägenheten

Den större av föreningens två gästlägenheter ligger på Ronnebyvägen 32 och utgörs av två rum med upp till sex bäddar, kokvrå och badrum.

Den kostar 300 kronor per dygn att hyra.
Bokningar måste avbokas minst en vecka innan första bokningsdagen för att inte betalningsskyldighet ska inträda Läs mer>>

Lilla gästlägenheten

Den mindre av föreningens två gästlägenheter ligger på Ronnebyvägen 12 och utgörs av ett rum med familjesäng, pentry och badrum.

Den kostar 200 kronor per dygn att hyra.
Bokningar måste avbokas minst en vecka innan första bokningsdagen för att inte betalningsskyldighet ska inträda Läs mer>>

Tvättstugan

De tre stationerna i tvättstugan kan bokas på plats eller över nätet med dator eller mobil. Här finns information om webbokningen.

Återvinningsrummen

Föreningen har tre rum för återvinning, vid Ronnebyvägen 13, Ronnebyvägen 30 och Lyckebyvägen 18. Följ instruktionerna för vad som får slängas i kärlen. Närmsta återvinningscentral finns i Östberga. Kommunens mobila miljöstation kommer regelbundet till Björkhagen.

Hobbyrummet

På Ronnebyvägen 10 ligger föreningens hobbyrum. Där kan alla enklare arbeten göras. Rummet är utrustat med verktygsbänk och enklare verktyg. Det kan inte bokas, portnyckel gäller för att komma in. Rummet ska städas efter avslutat arbete. Efter klockan 22 ska det vara tyst.

Återbruksrummet

I stället för att kasta användbara saker kan de fortsätta användas av någon annan. Det är bra för miljön och ekonomin, och ett trevligt utbyte grannar emellan. Därför har vi nu ett återbruksrum på Ronnebyvägen 38, ingång till höger om porten i markplan. Det som kan lämnas är mindre saker, hela och användbara förstås, allt utom kläder. För större saker som soffor, bord och dylikt finns en anslagstavla där du kan sätta upp en lapp om det är något du vill ge bort eller om det är något du behöver. Öppet på tisdagar udda veckor klockan 18:30-19:30. OBS, respektera de boende som bor i port 38 och lämna bara saker till återbruket under dess öppettider. Om du inte vill vänta – testa annonsera ut dem i vår facebookgrupp ”brf borggården 99 – boende”.