Så bokar du tid i tvättstugan på webben

Nu kan du även boka tid i tvättstugan via din dator eller mobiltelefon.

Ttvättstugebokning

För att boka en tid via nätet klickar du här. Ditt gamla tresiffriga lägenhetsnummer är ditt användarnamn och lösenordet är 2335 alternativt 1234. Fungerar inte någon av dessa lösenord kan du mejla oss på boende@brfbrg99.se så ordnar vi det.

Vi rekommenderar att du sedan byter ut lösenordet mot ett nytt personligt lösenord under knappen Inställningar. Ditt konto är kopplat till din nyckelbricka. Du behöver blippa för att komma in i tvättstugan under din bokade tid, precis som vanligt.

Till bokningssystemet finns även en app, som dock inte fungerar som den ska. Styrelsen rekommenderar därför att inte använda appen.

Både webbtjänsten och appen har manualer på svenska: webbtjänsten och appen.

Det går naturligtvis även att boka tvättid som vanligt på bokningsenheten i tvättstugan.

Skrivet av