Infobrev

Hej!

Här kommer lite aktuell info från Styrelsen.

HSB-portalen

Känner ni till att mängder med information om ert boende, föreningen och avier finns att finna på webben genom tjänsten HSB-portalen? Surfa in på https://www.hsb.se/stockholm/mitthsb/ eller välj knappen “logga in” på HSBs startsida. Här får ni gärna registrera er mailadress för att kunna få information om ert boende via mail.

Håll rent i trapphusen

Utöver brandrisk, framkomlighet och allmän trivsel finns det ytterligare orsaker till att inte förvara barnvagnar och skor i trappuppgångarna.
Nu kommer vintern och med den snö och salt. Vi önskar påminna om att trappuppgångarna inte är ämnade för förvaring. Snö smälter och ingen vill förorsaka sin granne en lårbensfraktur. Våra stengolv är även av den beskaffenheten att de är känsliga för salt vilket vintertid följer med i den snö vi släpar in, skor och barnvagnar som tinar i trappuppgångarna ger bestående skador på stenen.

Solcellsprojektet fortskrider

Projekteringen av solceller på 30-längan fortskrider. Bygglovshandlingar håller på att tas fram och i händelse av ett godkännande kommer förhoppningsvis ett underlag som vi medlemmar kan fatta ett beslut utifrån vara framtaget under första halvan av 2019. Planen är att vi ska kunna driva vår tvättstuga på hållbar närproducerad solel och sälja överskottet.

 

Är du en snöskottare?

Inför vintern söker vi dig som kan rycka ut och skotta rent framför egen port i händelse av snöfall. Vi söker en ansvarig per trappuppgång som vid snöfall över 5cm inom 12 timmar kan skotta rent från port till trottoarkant. Utöver grannarnas glada tillrop, en stärkt bål och en meningsfull känsla inför väderleksprognosen utgår en ersättning om 990:-/vinter för detta ärofyllda uppdrag. Vid intresse maila boende@brfbrg99.se

 

Allt gott!/styrelsen

Skrivet av