Informationsblad 22/9

Fixardag söndag den 21 oktober kl. 11.00

Inför fixardagen ber vi er att se över era förråd så som barnvagnsrum, cykelförråd och andra gemensamma ytor. Lösa föremål i källargångar kommer att rensas bort så om ni har saker förvarade utanför era förråd ta då rätt på dem i god tid. Om ni inte har möjlighet att flytta föremålet själv, märk då upp det med namn, nummer och orsak till att det står där. Se om ni kan sälja av sådant som ni inte använder och annars så kommer det att finnas en container på fixardagen. Efter gemensam arbetsinsats bjuds det på korv och dryck. Ditt deltagande är viktigt och är en chans för oss boende att lära känna varandra.

 

Upprustning av utemiljöer.
Trivselträdgårdar kommer hjälpa oss med en omfattande upprustning av vår gemensamma utemiljö. Mest åtgärder kommer sättas in på ytorna kring Lyckebyvägen. Arbetet kommer att inledas i höst eller senast till våren. Det har också införskaffats en ny uppsättning utemöbler som kommer inom kort.

 

Nya regler för bokning och avbokning av gästlägenheter och festlokal.

Från och med nu måste bokningar avbokas minst en vecka innan första bokningsdagen för att inte betalningsskyldighet ska inträda.

 

Allt gott!

/styrelsen

För den som önskar skriva ut sitt eget infoblad för att sätta på kylskåpet kan nyttja följande länk; Informationsblad 22_9-2018(3)

Skrivet av