Städdag söndag 21/10 11:00

Det är dags att städa bort sommaren och förbereda oss på vinter.

Samling i gropen 11:00.

Det kommer att finnas en container på fixardagen vilken är en god möjlighet för oss alla att röja upp vår närmiljö och våra förråd. Inför fixardagen ber vi er att se över era förråd så som barnvagnsrum, cykelförråd och andra gemensamma ytor. Lösa föremål i källargångar kommer att rensas bort så om ni har saker förvarade utanför era förråd ta då rätt på dem i god tid. Om ni inte har möjlighet att flytta föremålet själv, märk då upp det med namn, nummer och orsak till att det står där. Se om ni kan sälja av sådant som ni inte använder.  Efter gemensam arbetsinsats bjuds det på korv och dryck. Ditt deltagande är viktigt och är en chans för oss boende att lära känna varandra.

Varmt välkomna // Styrelsen

Skrivet av