Städdag 10:00 7:e april

Inför städdagen ber vi er att se över era förråd så som barnvagnsrum, cykelförråd och andra gemensamma ytor. Lösa föremål i källargångar kommer att rensas bort så om ni har saker förvarade utanför era förråd ta då rätt på dem i god tid. Om ni inte har möjlighet att flytta föremålet själv, märk då upp det med namn, nummer och orsak till att det står där. Se om ni kan sälja av sådant som ni inte använder och annars så kommer det att finnas en container att slänga i. Vår nystartade nyttoväxt-trädgårdsgrupp finns på plats och kommer informera samt välkomna boende att delta. Perfekt för dig som vill vara med och odla fram sommarens gemensamma trädgård. Vill du veta mer om nyttoväxt-trädgårdsgruppen så mailar du kristin.lindvall@gmail.com Efter gemensam arbetsinsats bjuds det på korv och dryck. Ditt deltagande är viktigt och är en chans för oss boende att lära känna varandra.

Skrivet av